Producten voor beste kurkuma (4)

Biologische Laag-Acrylamide Kurkumapoeder - Biologische Kurkumapoeder Kopen? | Groothandel | VehGroshop | Bulk

Biologische Laag-Acrylamide Kurkumapoeder - Biologische Kurkumapoeder Kopen? | Groothandel | VehGroshop | Bulk

Wat is kurkuma precies? Kurkuma is een plant uit de zuid- en zuidoost-Aziatische familie van de gember. Kurkuma (Curcuma longa) wordt gemaakt van de wortel van de plant. Kurkuma heeft als specerij een licht bittere smaak en staat bovenaan de lijst van superfoods. Dit is deels te danken aan het feit dat kurkuma een etherische olie bevat die voornamelijk uit zogenaamde sesquiterpenen bestaat. De verschillende soorten sesquiterpenen hebben talloze positieve effecten op ons lichaam.
Biologische Grapefruit Sappoeder

Biologische Grapefruit Sappoeder

Onze sappoeders worden met behulp van een innovatief proces onder rauwkostomstandigheden geproduceerd. Dit betekent dat het product op geen enkel moment aan hogere temperaturen dan 41°C en lagere temperaturen dan 1°C wordt blootgesteld. Zo kunnen we garanderen dat bijna alle vitamines, mineralen, evenals kleur en smaak in het poeder behouden blijven.
Kurkuma Poeder Biologisch - Kurkuma Poeder Biologisch

Kurkuma Poeder Biologisch - Kurkuma Poeder Biologisch

"Kurkuma Poeder Biologisch Biologische kurkuma poeder is poeder dat onder veel verschillende namen bekend staat (onder meer koenjit, koenier, trumeric en curcuma). Het wordt gewonnen van de wortel van de Curcuma Longa plant, die oorspronkelijk uit India afkomstig is. Kurkuma is familie van de gember. Curcuma poeder or kurkuma longa poeder wordt met name gebruikt in Indiase gerechten, maar wordt inmiddels ook als supplement en superfood verkocht. Niet voor niets: het poeder is rijk aan onder meer kalium, natrium en curcumine. In In…"
Biologische Citroensappoeder

Biologische Citroensappoeder

Onze saftpulvers worden met behulp van een innovatief proces onder rauwkostomstandigheden geproduceerd. Dit betekent dat het product op geen enkel moment aan hogere temperaturen dan 41°C en lagere temperaturen dan 1°C wordt blootgesteld. Zo kunnen we garanderen dat vrijwel alle vitamines, mineralen, evenals kleur en smaak in het poeder behouden blijven.